Sincan Kırtasiye Mağazaları

20-10-2020 10:42
Sincan Kırtasiye Mağazaları

Sincan kırtasiye mağazaları, bu bölgede yaşayıp kırtasiye ya da kitap alışverişi yapacak kişiler tarafından sıklıkla aratılan cümlelerin başında gelmektedir. Sincan gibi kalabalık nüfusa sahip büyük bir bölgede tahmin edersiniz ki öğrenci nüfusu da bir hayli fazladır. Öğrenciler ve veliler, özellikle okul dönemi her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak bir kırtasiye mağazası arayışı içine girerler. Ben de bu yazımda sizlere bütün kırtasiye, kitap, ofis ve sanat malzemesi ihtiyacınızı giderebileceğiniz bir yerden bahsetmek istiyorum. Yazımın konusu; Sincan kırtasiye mağazaları arasında A’dan Z’ye her şeyi bulabileceğiniz Bilinçsel Kırtasiye!


Sincan Kırtasiye Mağazaları

Bilinçsel Kırtasiye; Eryaman-Ahi Mesut şubeleri ve geniş ürün yelpazesiyle yıllardır bu bölgedeki halka hizmetini sürdürmektedir. Kırtasiye malzemeleri dışında farklı kalemlerde ürünlerin de yer aldığı Bilinçsel Kırtasiye, özellikle sanatsal bölümüyle Ankara’da öne çıkmaktadır. Bilinçsel Kırtasiye’nin hizmet verdiği alanları sizlerle liste halinde paylaşmak istiyorum.
 Sincan kırtasiye mağazaları
Bilinçsel Kırtasiye Bölümleri:

Kırtasiye 
Kitap
Sanatsal Malzemeler
Ahşap Malzemeler
Dijital Baskı
Hobi Malzemeleri
Hediyelik Eşyalar
Cafe

Kısaca Bilinçsel Kırtasiye’ye gelince aslında sadece bir kırtasiye mağazasına gelmiyorsunuz. Adeta benim gibi kırtasiye, kitap aşığı insanlara yönelik tasarlanmış bütün gününüzü geçirebileceğiniz bir alışveriş merkezine geliyorsunuz. 

Öğrencilerin kırtasiye ve kitap dışında üçüncü en büyük okul ihtiyacı ise kopyalamadır. Her öğrenci ders notlarını, PDF’lerini, ödevlerini hızlı ve kaliteli şekilde yazdırabileceği bir kopyalama merkezine ihtiyaç duyar. Sincan kırtasiye mağazaları arasındaki en büyük kopyalama merkezi de Bilinçsel Kırtasiye’de bulunmaktadır. 

Hem Eryaman hem de Ahi Mesut şubelerinde yer alan dijital baskı bölümünde ödevlerinizi gönül rahatlığıyla yazdırabilirsiniz. Bunun dışında isme özel tasarımlı kupa bardak, ajanda, kalem vb. Ürün ihtiyacınız da varsa yine Bilinçsel Kırtasiye şubelerinden rahatlıkla halledebilirsiniz. Baskı ve fotokopi fiyatlarının da piyasaya göre uygun olduğunu söyleyebilirim. 

Bir kırtasiyenin herkese hitap etmesi oldukça önemlidir. Bilinçsel Kırtasiye’de her bütçeye uygun en düşük fiyattan en yüksek fiyata kadar kaliteli kırtasiye ürünleri bulunmaktadır. Yani siz buraya geldiğinizde isterseniz 100 TL isterseniz de 400 TL ile bütün kırtasiye ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. 

Çevrenizdeki kırtasiye mağazalarını gözünüzün önüne getirin. Genelde kırtasiye için büyük bir fiziki alan düşünülmez. Düşük metre kareli dükkanlarla öğrencilerin ihtiyaçları karşılanmaya çalışılır. Bilinçsel Kırtasiye bu genel algının dışına çıkarak Eryaman’da 5 bin, Ahi Mesut’ta ise 3 bin metre karelik mağazalarıyla hizmetini sürdürüyor. Bu yönüyle Ankara ve Sincan kırtasiye mağazaları arasında benzerinin olmadığını söyleyebilirim. Özellikle pandemi sürecinde geniş ve ferah fiziki alanların önemi anlaşıldı. Bu yönden de sağlıklı bir alışveriş için Bilinçsel’i tercih edebilirsiniz.

Sincan’da yaşayanlar bu bölgedeki park sorunu gerçeğini bilirler. Bir yere gittiğinizde arabanızı park edecek güvenli bir park alanı bulmak oldukça zordur. Fakat Bilinçsel’e alışverişe gelirseniz iki şubesinin de önündeki geniş otoparkı kullanabilirsiniz. Arabanızı park edip güvenle, saatlerce alışveriş yapabilirsiniz. 

Bu yazımda sizlere Sincan kırtasiye mağazaları arasında en öne çıkanı olan Bilinçsel Kırtasiye’den bahsettim. Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Aşağıya bıraktığım iletişim ve adres bilgilerinden size en yakın Bilinçsel’e ulaşabilirsiniz. 

Bilinçsel Kırtasiye Eryaman
Altay, Orhan Bey Cd. No:5 D:6, 06820 Etimesgut/Ankara
+90 312 281 28 88

Bilinçsel Kırtasiye Ahi Mesut 
Ahi Mesut Mah. 1872 Sok. 11/L Etimesgut, Ankara 
0312 502 40 00


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.