Puzzle Baskı Ankara Nerede Yaptırılır?

07-12-2020 11:29
Puzzle Baskı Ankara Nerede Yaptırılır?

Puzzle Baskı Ankara Nerede Yaptırılır?

Puzzle baskı Ankara, Ankara’da yaşayıp Puzzle baskı yaptırmak isteyenlerin internette en sık arattığı cümlelerin başında gelmektedir. Çünkü bir kişiye verilebilecek en anlamlı hediyelerden biri ona özel olarak tasarlanmış puzzledır. Ben de bu yazımda Ankara’da puzzle baskı nerede yaptırabilirim sorusuna elimden geldiğince cevap vermeye çalışacağım.

Kişiye Özel Puzzle Baskı Nedir?

Belirli bir tasarımın, fotoğrafın ya da resmin özel baskı makineleri kullanılarak puzzle haline getirilmesi işlemine puzzle baskı denir. Puzzle parçaları, birleştirildikten sonra özel puzzle yapıştırıcı kullanılarak tablo haline getirilir. Bu sayede hem beyni geliştiren bir aktivite yapılmış olunur hem de manevi değeri yüksek güzel bir tablo elde edilir. 

Puzzle Baskı Ankara

Ankara’da kişiye özel tasarımlı puzzle baskı yaptırmak istiyorsanız gelmeniz gereken yer Bilinçsel Kırtasiye’dir. Bilinçsel, Eryaman ve Ahi Mesut şubelerinde yer alan dijital baskı ve kopyalama merkezleri ile puzzle baskı hizmeti vermektedir. 500 parçadan 2000 parçaya kadar her parça sayısında Puzzle baskıyı Bilinçsel Kırtasiye’de yaptırabilirsiniz. 

Kişiye Özel Puzzle Baskı Nasıl Yapılır?

Süblimasyon baskı tekniği kullanılarak kişiye özel puzzle baskı yapılır. Bilinçsel’in sadece bu iş için kurulan puzzle baskı merkezinde kısa sürede istediğiniz tasarıma ait puzzle baskıyı yaptırabilirsiniz.

Puzzle Baskı Yaptırırken Dikkat Edilmesi Gerekenler


Öncelikle puzzle’a bastırmak istediğiniz görselin, dikdörtgen şeklinde ve yüksek çözünürlükte olmasına dikkat etmelisiniz.
Renklere önem vermelisiniz. Kullanacağınız görselde birbirinden farklı renklerin olması daha iyi olacaktır. Eğer renk tonları birbirine çok yakın olan görseli puzzle’a bastırırsanız bu puzzle’ın yapımında zorlanırsınız. Görselde ayırt edici renklerin bulunması hangi parça nereye ait daha iyi anlamanızı sağlar.
Puzzle baskı yaptıracağınız yeri iyi seçmelisiniz. Sadece bu iş için kurulmuş büyük kopyalama merkezlerinde puzzle baskı yaptırmanızı tavsiye ederim. Bu iş için de Ankara’daki en iyi yerin Bilinçsel olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Bilinçsel Kırtasiye Eryaman
Altay, Orhan Bey Cd. No:5 D:6, 06820 Etimesgut/Ankara
+90 312 281 28 88

Bilinçsel Kırtasiye Ahi Mesut 
Ahi Mesut Mah. 1872 Sok. 11/L Etimesgut, Ankara 
0312 502 40 00




IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.