Kumaş Boyası Nerede Satılır? Ankara Kumaş Boyama

16-05-2021 12:28
Kumaş Boyası Nerede Satılır? Ankara Kumaş Boyama
Bir araştırmaya göre insanların en çok satın aldığı ürünlerin başında tekstil ürünleri gelmektedir. Bu zamana kadar yaptığımız alışverişleri şöyle bir gözümüzün önüne getirirsek bu araştırmanın doğruluğunu biz de anlayabiliriz. Online ya da fiziki olarak hepimiz çok kez tekstil ürünü satın almışızdır. Fakat özellikle son bir iki senede insanlar; kıyafet, mobilya gibi tekstil ürünlerini daha çok internet üzerinden almayı tercih etmeye başladılar. Online alışveriş, her ne kadar avantajları olsa bile bazı olumsuzlukları da beraberinde getirmiştir. İnternetten sipariş ettiğimiz kotun renginin gerçekte daha soluk çıkması ya da aldığımız bir tişörtün ilk yıkamadan sonra rengini atması birçok kişinin başına gelen talihsiz durumlardan bazılarıdır. İşte böyle anlarda kumaş boyası adeta bir kurtarıcı gibi yardıma yetişmektedir. Kumaş boyası nedir, kumaş boyası nerede satılır? Sorularına bu yazımda cevap vermeye çalışacağım.

Kumaş Boyası Nedir?

Adından da anlaşılacağı üzere rengi değiştirilmek istenen kumaşları boyamaya yarayan maddeye kumaş boyası adı verilir. Genelde solgun görünen, rengi beğenilmeyen tekstil ürünlerinde kullanılır.  Kaliteli bir kumaş boyası ile canlılığını yitirmiş perde, kıyafet gibi ürünler ilk günkü hallerine döndürülebilir. Burada önemli olan boyanın kalitesi ve uygulamayı yapacak olan kişinin yeteneğidir.

Kumaş Boyası Nerede Satılır Ankara?

Eğer kumaş boyası satın almak istiyorsanız Ankara’da geleceğiniz en doğru adres Bilinçsel şubeleri olacaktır. Ankara’nın en büyük sanatsal mağazası Bilinçsel’de, hem farklı markaların kumaş boyalarına ulaşabilirsiniz de hem de bunun dışında aklınıza gelebilecek tüm sanatsal hobi malzemelerini uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Bilinçsel’in en büyük avantajı ise; iç tasarımının, pandemi koşullarına uygun ferah ferah gezilebilecek şekilde dizayn edilmesidir. Benim tavsiyem Bilinçsel’e sadece kumaş boyası almak için değil kaliteli vakit geçirmek, gezmek için gelmeniz.

Bilinçsel Eryaman: Altay mah, Orhan Bey Cd. No:5 F/G, 06820 Etimesgut/Ankara
Tel: +90 (312) 2812888

 
Bilinçsel Ahi Mesut: Ahi Mesut Mah. 1872 Sk. 11L Elvankent 06794 Etimesgut/Ankara 
Tel: +90 (312) 502 40 00



Kumaş Boyası Çeşitleri

Kumaş boyaları kullanım şekillerine göre üçe ayrılır:

  • Toz Kumaş Boyası: Toz halinde bulunan boyanın sıcak su ile karıştırılması sonucu aktif hale gelir. Genelde kovanın ya da leğenin içinde bu işlem gerçekleştirilir. Ardından boyanmak istenen kumaş leğenin içine atılır. Daha çok büyük ebatlı kumaşlarda bu yöntem tercih edilir.
  • Sprey Kumaş Boyası: Sprey ile daha rahat çalışan kişiler kullanır genelde. Uygulaması daha pratik ve hızlıdır.
  • Sıvı Kumaş Boyası: Sıvı halde bulunduğu için fırça yardımıyla uygulanır. Boyanacak yüzey küçükse ve hassas bir işlem gerektiriyorsa sıvı kumaş boyası tercih edilir.
  • Bu boyaların kullanım şekilleri farklı olsa bile temelde işlevleri aynıdır.
Bu yazımda kumaş boyası nerede satılır? Sorusuna elimden geldiğince cevap verdim. Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Siz de şubelerimize gelerek kumaş boyama hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.