Boyanabilir Ahşap Obje Fiyatları Ankara

24-05-2021 12:34
Boyanabilir Ahşap Obje Fiyatları Ankara
Sanatsal hobi çalışmalarında en çok kullanılan boya türü akriliktir. Uygulamadaki kolaylığı, pratik oluşu, kötü kokmaması ve daha birçok sebep akrilik boyayı diğer boya türlerine göre tercih edilebilir kılmaktadır. Akrilik boyanın en önemli avantajı ise cam, tuval, kumaş gibi farklı malzemelerden imal edilmiş çok sayıda yüzeye rahatlıkla uygulanabilmesidir. Bu yüzeylerden biri de ahşaptır. Çeşitli ahşap objeler akrilik boya ile boyandığı zaman ortaya gerçekten çok dekoratif görüntüler çıkar. Fakat ne yazık ki günümüzde ahşap obje satan yerlerin sayısı bir elin parmağını geçmez. Her ne kadar internetten sipariş verilebilse de çoğu sanatçı çalışacağı ahşap objenin canlısını görmek ister. Eğer Ankara’da yaşıyorsanız Bilinçsel Eryaman ve Ahi Mesut şubelerine giderek yüzlerce çeşit boyanabilir ahşap obje modeline ulaşabilirsiniz. Bilinçsel, hem birçok çeşide sahip olması hem de boyanabilir ahşap obje fiyatları ile Ankara’nın en öne çıkan sanatsal mağazasıdır.
 

Boyanabilir Ahşap Obje Nereden Satın Alınır?

Bilinçsel şubelerine gelerek ahşap obje alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Aşağıda bulunan iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.

Bilinçsel Eryaman: Altay mah, Orhan Bey Cd. No:5 F/G, 06820 Etimesgut/Ankara
Tel: +90 (312) 2812888

 
Bilinçsel Ahi Mesut: Ahi Mesut Mah. 1872 Sk. 11L Elvankent 06794 Etimesgut/Ankara 
Tel: +90 (312) 502 40 00


Ahşap Obje Nedir?

Sanatsal çalışmalarda kullanılan, ham ahşaptan boyanabilir özellikte üretilmiş ve birçok çeşidi bulunan sanatsal malzemeye ahşap obje adı verilir. Farklı ebatlarda ve özellikte ahşap objeler bulmak mümkündür. Alışveriş yaptığınız sanatsal mağazanın fiziki alanına göre çeşit sayısı farklılık gösterir. Bilinçsel Eryaman ve Ahi Mesut şubelerinde yaklaşık 5 biner metrekare alan sanatsal malzemeler için ayrılmıştır. Dolayısıyla yüzlerce çeşit ahşap obje modeline mağazalarımıza gelerek tek bir yerden ulaşabilirsiniz.
 

Ahşap Obje Fiyatları Ne Kadar?

Ahşap obje fiyatları bölgeden bölgeye, üründen ürüne farklılık gösterir. Ahşap objeler de kendi aralarında kalitelerine göre ayrılır. Eğer Ankara’da yaşıyorsanız ucuz ahşap objeler için gitmeniz gereken adres Bilinçsel’dir. Her bütçeye uygun ahşap boyama objeleri mağazalarımızda bulunmaktadır.

Ahşap Boyama Nasıl Yapılır?

Sizin için hazırladığımız akrilik boya ile ahşap boyama videosunu izleyerek ahşap boyama teknikleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Özellikle sanatsal çalışmalara yeni başlayacaksanız mutlaka öncesinde videomuzu izlemenizi tavsiye ederim.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.