Ankara’da Kaşe Nerede Yaptırılır?

23-10-2020 13:30
Ankara’da Kaşe Nerede Yaptırılır?

Ankara’da Kaşe Nerede Yaptırılır?


Ankara’da kaşe nerede yapılır sorusunun cevabına yanıt bulacağımız bu yazımızda sizlere en kaliteli ve hızlı kaşenin nerede ve nasıl yapılacağını detayları ile aktaracağız. Ayrıca kaşenin nasıl yapılacağı ile ilgili bilgileri de sunacağız.

Kaşe, kişisel kullanım veya resmi işler için kullanılan, iş yeri bilgilerinin ya da kişisel bilgilerin kauçuk üzerine kazınması ile elde edilen gereç, mühür ya da damgadır. Piyasada en çok tercih edilen ve kullanılan kaşe kauçuk kaşedir.

Ankara’da en hızlı ve kaliteli kaşeyi Bilinçsel Kırtasiye Eryaman ve Ahi Mesut şubelerinde yaptırabilirsiniz. Bilinçsel, yüksek teknolojili lazer kazıma cihazları ile sizlere dakikalar içerisinde istediğiniz kaşeyi teslim edecektir. Onlarca kaşe çeşidi yüksek teknoloji cihazlar ve uzman personel ile Bilinçsel Kırtasiye’de sorunsuz olarak müşterilere teslim edilir.

Bilinçsel Kırtasiye’de Sırdaş ve Trodat marka kaşelerin tüm çeşitleri mevcuttur. Bununla beraber tarih kaşeleri de satışa sunulmuştur. Birçok renk ve boyut seçeneği de Bilinçsel bünyesinde mevcuttur.

Firma ya da şahıs için kaşeleriniz en hızlı ve en kaliteli olacak şekilde Bilinçsel Kırtasiye kopyalama birimi tarafından basılır. Etimesgut, Eryaman, Sincan, Bağlıca, Çayyolu, Ümitköy, Batıkent ve Yeni Mahalle ilçeleri için en ideal kaşe baskısını Altay, Orhan Bey Cd. No:5 D:6, Ahi Mesut Mahallesi 1872. Sokak 11 L Etimesgut/Ankara Bilinçsel şubelerinde yaptırabilir, birkaç dakika içerisinde kaşenizi teslim alıp kullanabilirsiniz. Ayrıca (0312) 281 28 88 numarası ile iletişime geçerek kopyalama biriminden detaylı bilgi edinebilirsiniz.



Bilinçsel Kırtasiye’de yaptırabileceğiniz kaşe çeşit ve modelleri:

Sırdaş cep kaşesi pocket 50
Sırdaş cep kaşesi pocket 80
Sırdaş 910, 911, 912, 913 kaşeler
Mobi stamp yuvarlak kaşeler R30,R40
Trodat cep kaşeleri 9511,9512
Trodat İmprint 10,11,12,13
Trodat tarih kaşeleri
Trodat 4910,4911,4912,4913
Trodat yuvarlak kaşeler 4625,4630
 
 

Kaşe Nasıl Yapılır?

Kaşe nasıl yapılır sorusunun doğrusu, kaşe lastiği/kauçuğu nasıl yapılır şeklinde olmalıdır. Çünkü aslında kaşe makinesi hazırdır, kendiliğinden mürekkepli ya da doldurulabilir şekildedir. Burada işlem gören kaşe lastiğidir. Hazırlanan kaşe lastiği, kaşe makinesine yapıştırılır. 
Kaşenin kullanım amacına göre renk ve boyutu belirlenir. Kaşe lastiğinin, ölçü ve boyutuna göre önce tasarımı yapılır. Tasarımı yapılan kaşe, lazer kazıma cihazına gönderilir. Kaşenin içeriği kabartma olacak şekilde lazer kazıma cihazında kazınır. Daha sonra kaşe lastiği, takılacak kaşe makinesine göre kesilir ve takılır. Aşağıdaki videoda kaşenin yapım işlemini izleyebilirsiniz.

 


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.